Boccia og Teppecurling / Nyheter / 2020 / Klubbkonkurransen 2020 - Øvelse 1
fif_logo_jpg_liggende_seksjon_boccia_teppecurling.jpg

Klubbkonkurransen 2020 - Øvelse 1

Seksjonen inviterer alle våre lag til å delta i klubbkonkurransen 2020 og nå er første øvelse klar! Grunnet situasjonen rundt Covid-19 har vi forsøkt å finne nye konkurranseformer og vi håper så mange lag som mulig vil delta! Konkurransen er en nasjonal turnering og vi vil kåre vinnere av de forskjellige øvelsene og hovedvinnere! Grunnet smittevernhensyn er det kun Boccia som lar seg gjennomføre nå men så fort situasjonen snur er teppecurling med.

Endelig åpner gymsaler og haller slik at våre klubber kan få trene igjen. Første øvelse har vi valgt å gi litt mer tid grunnet ulike hensyn i de forskjellige kommunene. Øvelsen dere skal igjennom presenteres under og øv på denne under trening, frem til registreringstiden. 

Registrering av øvelsen

Mellom 23.september og 30.september vil dere ha muligheten til å registrere inn klubbens resultat. Det er også i denne tiden selve øvelsen skal gjennomføres i klubben. Husk at alle har kun en sjanse, så tren godt i forkant. Det må velges en ansvarlig i hver klubb som skal gjennomføre testen og registrere den. Vi kontrollerer alle innsendinger. 

Vi ber om at alle klubber følger våre regler og opptrer ærlig i registreringen. Lykke til og måtte den beste klubben vinne!

Er du fortsatt usikker på hva klubbkonkurransen 2020 er? Få en forklaring her

Øvelse 1 - Avstandsbedømmelse

Se første øvelse her

Premier øvelse 1:

1.plass hver øvelse: 500,- gavekort Idrettsbutikken

2.plass hver øvelse: 300,- gavekort idrettsbutikken

3.plass hver øvelse: 250,- gavekort idrettsbutikken

4.plass hver øvelse: 200,- gavekort idrettsbutikken

5.plass hver øvelse: 200,- gavekort idrettsbutikken

6.plass hver øvelse: 200,- gavekort idrettsbutikken