Boccia og Teppecurling / Nyheter / 2022 / God jul og godt nytt år
God jul og godt nytt år.jpg

God jul og godt nytt år

Sesongen 2022 har vært innholdsrik og vi har endelig kunne konkurrere helt vanlig igjen. Vi har gjennomført og kåret vinnere i Norgesserien og vi har arrangert hele 4 Norgesmesterskap. Det er blitt tildelt Kongepokal i begge våre idretter.

Året 2023 blir en spennende tid for våre to idretter. Vi skal ansette en ny landslagstrener i boccia og seksjonsstyret har vedtatt å bruke noe av forbundets oppsparte midler, til å ansette en person som skal jobbe med rekruttering. Vi er helt avhengig av å legge ned en solid innsats for å øke vår medlemsmasse. Vi vil komme med mer info rundt dette på nyåret.

Vi skal endelig konkurrere i Nordisk mesterskap igjen og 22.januar vil danne grunnlag for den norske troppen. Da skal vi arrangere amerikansk uttak som etter endt konkurranse, vil bestå av 18 utøvere. Det nordiske mesterskapet finner sted i Danmark og pågår fra 4.-7 mai 2023.

Seksjonen ønsker velkommen til våre tre nye klubber; Gui Sportsklubb, Sartor IF og Mysen funksjonshemmedes idrettslag. Det blir gøy å stifte bekjentskap med dere. Vi jobber samtidig med å opprette flere nye klubber og forventer å få 2-3 flere klubber i 2023.

Vi skal arrangere Årsmøte i seksjonen og Ting i Norges Fleridrettsforbund 15.-16 april. BocciaTC Hederskveld vil arrangeres på kvelden 15.april. Grunnet sykdom i administrasjonen vil Hederskvelden også dele ut priser for sesongen 2021. Hold av datoen da det kommer mer informasjon i januar 2023

Seksjonen ønsker alle våre medlemmer, frivillige, utøvere, dommere og andre en riktig god jul og et godt nytt år. Vi ses igjen i 2023 og det skal bli et år fylt med mye idrettsglede

 

Mvh,

 

Seksjonsstyret og administrasjonen i Boccia og teppecurling, Norges Fleridrettsforbund