Boccia og Teppecurling / Nyheter / 2021 / Kvalifisering til NM 2021
Nm teppecurling arrangement.jpg

Kvalifisering til NM 2021

Endelig kan vi møtes og konkurrere igjen! Høstsesongen nærmer seg og det gjør også våre tre gjenværende Norgesmesterskap. Her kan du lese litt info rundt kvalifisering og gjennomføring.

Pandemien har gjort det utfordrende for oss å få en god oppladning og kvalifisering det siste 1 1/2 årene men seksjonsstyret har diskutert og kommet frem til følgende:

Alle vil være kvalifisert til å delta under våre NM 2021. Det er altså fri påmelding. Dette ønsket seksjonsstyret å gjøre fordi det har vært en utfordrende periode, det har ikke vært mulig å kvalifisere seg via fylkesmesterskap eller i Norgesserien. Fylkessammenslåing har i tillegg gjort det hele litt ekstra vanskelig. Seksjonen kommer tilbake til hvordan fremtidig kvalifisering til NM blir. 

NM Boccia Lag flyttes

Grunnet utfordringer ved hall har Helios IF søkt om å flytte Boccia NM Lag til 16.-17.oktober 2021. Dette har seksjonsstyret godkjent og våre NM vil derfor finne sted følgende datoer:

16.-17. oktober: NM Boccia Lag, Helios IF

30.okt-31 oktober: NM Boccia Individuelt, Moss BTK

13.-14. november: NM Teppecurling, Sarpsborg BTK

 

Info, invitasjoner og påmelding til de ulike Norgesmesterskapene vil man finne i kalenderen på hjemmesiden! Klikk på det stevnet dere vil ha info på!

 

For mer informasjon, kontakt administrasjonen:

 

Karsten.olstad@nif.idrett.no