Boccia og Teppecurling / Nyheter / 2021 / God jul og godt nytt år!
God jul og godt nytt år.jpg

God jul og godt nytt år!

Seksjonen ønsker alle våre medlemmer en god jul og ett godt nytt år

Året 2021 bar fortsatt preg av covid pandemien. Det var lite aktivitet hos oss de første månedene men i juni kunne vi endelig komme i gang igjen. 

Å for en oppstart det ble! Vi var for første gang med i NM-Veka og boccia ble vist frem på en helt annen måte enn tidligere. Vi fikk sending på NRK og en reportasje i forkant med Konrad Galan. Reportasjen fikk stor oppmerksomhet på NRKs sosiale plattformer og vi hadde klikk på likhet med fotball EM, Tour de France og OL/PL. Vi gleder oss allerede til NM-Veka 2022 i Skien. 

Sommeren kom og det ble litt stille igjen. Når badetøfler og solkrem ble lagt vekk ble det arrangert to stevner, Østfoldtreffen og Sarpekastet/Sarpesten. Til stor glede for mange av våre fantastiske utøvere. Endelig fikk de andre klassene prøve seg i konkurranse igjen. Vi klarte også gjennomføre alle tre NM på slutten av sesongen og det var virkelig godt å se at mange har holdt på nivået igjennom pandemien. 

Askøy Helsesportlag arrangerte det første stevnet, i seksjonens regi, ett stevne i Vestlandsserien. Gøy å endelig få den serien inn under seksjonen. De tre neste stevnene vil bli arrangert våren/sommeren 2022. Dette er starten på satsningen regionale stevner og flere regioner vil følge etter i årene som kommer. 

På tampen av året reiste Team Norway til Spania for å konkurrere i EM. Norge hadde 4 utøvere kvalifisert men kun tre reiste da Konrad Galan måtte melde avbud med sykdom. Han fulgte den Norske troppen hjemmefra og fikk se oss kvalifisere for utslagsrundene i en lagkonkurranse i EM, for første gang. Vi kom til slutt på en 6.plass, noe som er historisk bra for Norge sin del. Den individuelle konkurransen gikk ikke helt som vi ønsket men troppen har tatt lærdom av dette. 

Året 2022 vil forhåpentlig inneholde enda mere aktivitet enn året før. Vi vil arrangere en full Norgesserie, flere regionale stevner, jobbe for enda flere  barne- og ungdomsstevner og hele 4 NM. I tillegg vil vi arrangere trener 2 kurs i februar og flere dommerkurs i begge idretter. I Mars 2022 vil det bli arrangert et ledermøte og BocciaTC Hederskveld.

Seksjonen tar nå juleferie og ønsker alle våre medlemmer en god julefeiring og ett godt nytt år! Måtte det nye året skape masse aktivitet

 

Mvh,

 

Seksjonsstyret og administrasjonen