Boccia og Teppecurling / Nyheter / 2020 / Idretten har mistet en liten kjempe
Vigdis Mørdre.jpg

Idretten har mistet en liten kjempe

Det er med stor sorg vi må meddele at vår kjære nestleder, Vigdis Bente Mørdre, døde søndag morgen etter kort tids sykdom.

Vigdis har sittet i styret i Boccia og Teppecurling seksjonen siden den ble opprettet i 2009. Hun har vært spiller både i boccia og i teppecurling og en aktiv bidragsyter på mange andre områder i våre idretter. Vigdis var spesielt opptatt av utdanning og rekruttering. Hun var sikker på at kunnskap var en nødvendighet for at idrettene våre skulle ha gode vilkår og at godt kvalifiserte trenere var nødvendig for å rekruttere nye utøvere.

Vigdis ble Norgesmester 9 ganger individuelt og 10 ganger for lag i teppecurling. Hun spilt på Øvre Romerike Handicapidrettslag i teppecurling helt til det siste og hun ble Norgesmester så sent som høsten 2019.

Vigdis har 2 gull i langrenn fra Paralympics på 5 og 10km, fra 1976 i Örnsköldsvik, Sverige og hun har spilt sittevolleyball i mange år.

Hun har jobbet som kretssekretær/utviklingskonsulent/fagkonsulent innen paraidrett fra 1992 og frem til mars 2020. Vigdis har vært en ressurssterk og generøs person i jobbsammenheng og privat.

Hun var gjestfri og glad i å samle venner hjemme hos seg selv og på hytta i Sverige. Mange er de som har nytt godt av hennes gjestfrihet.

Våre tanker går først og fremst til hennes nærmeste familie som hun var veldig glad i og stolt over.

Vi lyser fred over Vigdis sitt minne.

 

Hilsen styret