logo_barebildet.png

God sommer

Administrasjonen og seksjonsstyret ønsker alle våre medlemmer en god sommer!

Første halvdel av 2022 har vært innholdsrik. Vi har endelig kunne konkurrere ordentlig igjen og ikke måtte tenkt på smittevern, restriksjoner og avstand. 

Norgesserien har blitt arrangert, med stevner som SAFREMO, Helios Grand Prix, Østre Toten Open og Totentreffen. Vi gleder oss til å fortsette ferden med å kåre Norgesseriemestere i begge idretter til høsten. 

Seksjonen ønsker velkommen til nye klubber. IL Sartor i nord og Gui sportsklubb. Vi er i dialog med flere nye klubber og ligger an til 5 nye klubber i løpet av sesongen. 

I slutten av juni arrangerte vi NM-Veka i Skien. Klassene 1, 1renne og 2 deltok denne gangen. Her får vi vist vår idrett frem på en måte som vi ikke har kunnet tidligere. Seksjonen vil diskutere hvordan vi kan bruke NM-Veka i årene som kommer. 

Vi har for første gang arrangert trener 2 kurs. I samarbeid med andre særforbund. Vi fikk dessverre bare 3 påmeldte men vi håper flere vil melde seg ved neste anledning. 

Team Norway har blitt til Team boccia rekrutt. Vi har deltatt på to internasjonale stevner i første halvdel av 2022. Konrad Galan har vært i Zagreb og Finland, i konkurransene boccia world challenger og para youth games. Toppidrettsutvalget vil diskutere om det blir aktuelt med ny tur til høsten. 

Første sesongen av Vestlandsserien er blitt gjennomført og det har vært utrolig gøy å bli kjent med alle klubbene og utøverne som deltar her. Planlegging av ny sesong blir i august. 

Ser frem til en aktiv høst

Det vil skje mye til høsten. Seksjonen arrangerer ledermøte og bocciatc hederskveld i slutten av august. Husk å melde dere på her!

Vi skal kåre mange Norgesseriemestere og dele ut kongepokaler i både boccia og teppecurling. I tillegg vil vi arrangere flere kurs, så følg med på våre sider. 

 

Da gjenstår det for oss å ønske alle en god sommer. Nyt solen og litt fri, så ses vi igjen til høsten!

 

Mvh,

 

Karsten, Egil L og seksjonsstyret